3 dagar kvar

Ja nu är det bara 3 dagar kvar till paradiset Jämtland.
Förhållandena ser bara bättre ut för var dag som går.
Det skall dock bli lite snö på isen men det kommer nog inte göra någon större skillnad.
Mer vintergrader än plus under dygnen ända ner till Storhamra så jag gör en positiv gissning att både Vikinganappet i Gällö och Storhamrasjön blir av så att vi kan följa den traditionella rutten.
Någon gång mellan 3 och 4 på Torsdag morgon blir det avresa med hämtning av larver på vägen upp så att de blir så färska som möjligt.
Andersen far upp redan i natt för att träna in sig med sikte på Rudsjön som ett hett alternativ. Denna sjön är en sjö som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har bara fiskat där 2 dagar på Ulriksforsarnas påsktävlingar men har ändå petat upp 4 st över kilot. Senast jag fiskade där fick jag på morgonpasset 4 fiskar som vägde 3006 g med 1,3 och 1,1 Kg på topp. Helt OK
Skall bli kul att testa ny sjö på Fredag morgon. Tror att den hette Viksjön. Har aldrig blivit besviken på nån sjö i Jämtland förutom Revsundssjön på SM. Men ett SM är ju alltid ett SM och det går ju något magiskt över det med sämre fiske vart man än kommer jämnfört mot vanligt. Det skulle väl vara Östgötarnas SM på Järnlunden som bröt trenden och gav skapligt med fisk. Skulle själv gärna se ett SM på Runn i dalarna eller Viken Skaraborg eller varför inte Åsunden/Tolken Ulricehamn. Hoppas något av dessa distrikt kan få ihop en organisation för att klara av ett SM.
Det krävs ju en och annan eldsjäl för att ro iland detta arrangemang och många sjöar saknar möjligheten med parkering. Skall det läggas i Södra Sverige så måste tävlingen läggas tidigare än de senaste åren. Troligtvis i slutet av Februari för att säkerställa isarna.

Kommentarer
Postat av: Peo Nilsson

Vikfjärden heter den. Det är en del av Hammerdalssjön,bra fiskemen är tveksam att dom kan köra där. det är drag genom hela sjön.Peo

2012-04-02 @ 22:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0