En dag i helvetet

Ja då har man förstört ännu en dag i sitt liv.
Denna gången gällde det inte att man fiskat dåligt eller något sådant.
Jag har för 3:e gången !!! varit i ULLARED. Denna gången var ingen skillnad från de 2 tidigare förutom att det var större.
För er som inte varit där tidigare skall ni veta att där visar folk upp sina allra värsta sidor. Såg dock inga slagsmål om varor som jag sett tidigare men många som gick som bulldozers, körde på hälsenor mm.
Ja för att fatta mig kort så tycker jag inte om detta stället. Bra att det finns men det skall mycket till för att jag skall sätta min fot där igen.
Ja lite behållning blev det ändå. Lite lampor att sätta upp i butiken så att man kan se bättre vilka grejer man skall välja. En tub trälim att laga en byrålåda med samt ett 20-pack med sockar.
Prisvärt men redan vid upp-plockandet så fanns det inte det man behöver för att montera upp lamporna så mer grejer måste införskaffas. Men det var ju billigt!
Fick även se de stora kändisarna från TV. Ola-Conny var alert som en nypippad bäver medans Morgan såg ut som illern Göran dagen efter. Kul att ha sett dem IRL
Nä det finns många saker som kommer mycket längre upp på min önskelista än detta. T.ex
Pimpla på Lersjön i Filipstad. Ja Ingemar jag kommer bara det inte krockar med någon annan tävling.
Meta i Storsjön i Östersund. Men nästa gång så vet jag ju vad som gäller och kommer mer förberedd än någonsin.
Meta i Göta Kanal en dag i April när det blåser 10 sekundmeter och kommer snöglopp. Förklaring överflödig.
DETTA ÄR KUL!
Får se nu vad barnen bestämmer att det skall bli för fiske i morgon. Havsöring på västkusten lockar mest hos barnen men själv är jag inte sugen på någon längre bilfärd så det kan bli att prova på lite karpmete i en liten damm. Det är ju bara 3 veckor kvar till sommarlandsmetet så man kan ju testa lite innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0