Inte ett öga är torrt

En liten sändning pirk har kommit. Saknar nu bara is som finns i närområdet. Det ser ju varken bra ut för Knallen i Ulricehamn eller för Skaraborgsdistriktet som skall ha sitt andra !! DM nu på Söndag på kyrksjön i Mölltorp.
Det blir nog att koncentrera sina ögon norrut. Värmland kör säkert bägge dagarna och Nora/Gyttorp får troligtvis flytta sin Söndagstävling till Norrsjön och döpa om tävlingen till Norra-rycket. Fyndigt och bra att de är flexibla och samtidigt ruggigt duktiga fiskare. Det går väl lite hand i hand det där att om man är för träig hinner man inte ställa om sig för den sortens fiske som gäller för dagen. Ibland skall man vara envis och gneta i hålen och ibland skall man fara omkring som en Guttaperkaboll och bara studsa mellan hålen. Ibland 3-krok, ibland tafs och ibland skall man till och med plocka fram balanspirken för att kunna hävda sig.
Nu får vi se vad Sverige har att bjuda på till helgen. Kanske det blir Värmland på Lördag och Örebro på Söndag. Får kolla upp det hela längre fram i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0