Slaget om Runn

I helgen går slaget om Runn.
Vi åker en bil från Lidköping på Lördag morgon och övernattar i Falun.
Tack för tipsen men det var inte så lockande med raggardusch i bilen.
Har inte så höga krav kunde till och med tänka mig att sova i kåtan då det skall vara förhållandevis bra väder i helgen med 8 varma grader på dagen och 3 sekundmeter.
Har ju tidigare erfarenheter att vakna upp i Dalarna med 10 cm blötsnö utanför tältet och tipset att man skall använda en snöslända som bete i änden på flugspöet. Denna dagen var veckan efter midsommar och fisket efter öring var något av det bästa jag varit med om. Kompisarna blev lite avis då de deppade ihop vid vindskyddet och jag själv vandrade ned till håarna för att 2 timmar senare återvända med 2 st kilosöringar och släppt tillbaks flera.
Ja men nu i helgen är det ju inte dem vi skall fiska efter utan plockefiske efter småabborre så det är ju inte riktigt samma sak. Kan ju vara bra att få upp tempot innan SM så att man har i varje fall lite vana att kroka loss fisk. Förhoppningsvis så är det ju inte samma storlek på dem nästa helg utan att Revsundssjön bjuder till. Men det har ju blivit en ful ovana av sjöarna att vara sega under SM-helgen. Alla som har varit på Revsundssjön vet ju att när den bjuder till så blir det åka av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0