Inför helgen

De senaste dagarna har det regnat en del. Igår kom det lite regn mest hela dagen medans idag uppehåll med störtskurar, fast tydligen mycket lokalt. Vattenförhållandena i Lidan inför landslags-kvalet är dock fortfarande goda. Det strömmar nu en del i Lidan men det har ännu inte blivit gyttjefärgat. Förhoppningsvis så har strömmen lagt sig lite till i morgon men är nära gränsen för att bli brun-vatten. Sydliga vindar gör att det strömmar på extra bra idag och vinden skall minska till i morgon så det blir nog bättre.
Såg även att det blivit krock med SM-tävlingarna i mete. Jämtkroken har ju fått trad-SM förlagt i Storsjön den 11-12 Augusti. Samma datum är lag-SM inplanerat sedan ett bra tag i Lidan så det blir nog inget Lidköpings-lag i Jämtland.
Vi kommer troligtvis att koncentrera oss på det internationella metet och då blir det inget folk över att skicka till Jämtland. Synd med denna krocken då jag har revanch att utkräva av Storsjön. Förra gången var jag ju utan napp. Tack vara att man varit med i Götene SFK som hävdade att det var förbundets regler att man inte fick använda rullspö så for jag upp till storsjön utan dessa. Döm om min förvåning då i stort sett alla radade upp sina rullspön på SM-dagen. Knöt handen i shortsens fickor och svor en liten ramsa till om klubben som jag var med och grundade i min ungdom. Att vissa gapstarar skall sabba en hel klubb är betryckande. Men det finns ju sådana överallt!
Tyvärr så är de överseende människorna oftast tystlåtna så att dessa gapstarar får domdera fritt och bestämma dagordningen med regler efter sitt eget välbefinnande.
Sist till Ingemar Lindgren. Wasa SFK
Det jag skrivit angående Lersjön i Filipstad menar jag.
Bara för att vi fick dåligt med fisk den dagen så tror jag att sjön är bättre än den var då.
Och jag hade kul den dagen med. Jag träffade trevliga fiskare och hade en fin dag på sjön. Jag kommer gärna tillbaks dit. För det var lika för alla och det tycker jag är bra. 4 fiskar på en tävling är inte mycket men också en klubb med trevliga fiskekamrater som jag gärna träffar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0