Landslagskval i Lidan dag 1

Första dagen avklarad i Lidan för våra blivande landslagsmetare.
Vinden hade vänt till nordan idag men strömmen var påtaglig. Trots att det var nordan så var flödet ut ur Lidan konstant och under den tid jag tittade så avtog det aldrig. Fisket var för Lidan trögt men några lyckades ändå att bemästra fisket. Värst var hemmafiskaren Daniel Blom med sina 12 Kg. Jonas Stridh från FK Topp (Trollhättan) vann sektionen ovanför med Tom på andra plats. Vilka som vann de övre sektionerna vet jag inte än för det syns fortfarande inga resultat på nätet. Jag skulle dock bli förvånad om inte Mikael Tono från Splash vann sin sektion då han var den enda jag såg som fick fisk under den tiden jag var där. Till och med kantmetarna hade problem att få igång fisken.
Skall bli kul att se andradagseffekten till i morgon då troligtvis strömmen har lugnat ner sig och mäsket har gjort verkan. Det blir nog som att vända blad i en kvinnas dagbok. Ny dag-nya förutsättningar.
Åker själv ut i morgon för att träna och testa lite inför karpfisket nästa helg. Har fått lite tips från Blom som jag är sugen på att se om det funkar bättre.
Mickael Hjelm hänger på så det blir vi två och Ronja. Hon ville fiska med rulle i morgon så det får det bli.
Det är ju dags att börja med detta, hon fyller ju snart 6.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0