Mellantid

Sitter och avundas alla som kommit ut på is och inser att min egna vinterdebut får vänta lite till.
De närmsta veckorna blir det nog jobb för hela slanten. Både på Dafgårds och i butiken. Så det blir nog ingen ork över innan isen nårmar sig eller hopen med arbeten minskar. Ser lite avundssjukt på masar och de som bor längre norrut att det är många som redan gjort sin premiär på i förhållande till årstiden bra isar. Kan bli i månadsskiftet som det blir första gången för mig. Ögonen spanar norrut och på hemmaplan har flygarn lovat att hålla ögonen öppna för att ge info om isläget. Trollarna har fortsatt bra fiske på Vänern med fin prickfisk i stort sett i alla båyar. På Västra Silen i Dalsland börjar det minska med regnbåge (äntligen). Det är ju inte bra för de vilda fiskarna med så många flyktingar att dela mat och lekplats med. Har ögonen öppna på 112-på liv och död som skall visa från Strömsund när poliserna och filmteamet var och hälsade på oss vid Hammerdalssjön i påskas. Kan vara juk om man får se nån man kännar igen. Det är ju en och annan! Kan det vara så att snygg-Lars får ett eget TV-program efter detta ihop med sin bror? Det menar du inte? Framtidem får utvisa detta och kanske PEO blir den nye Aschberg. Han har ju frillan. Men vem Fn skall vara Gert? Kanske grodan visar sig eller den dagens segrare Ahlgren som missade grodan på sista avgörande på Storhamrasjön. Fast Patric hade ju en liten fördel att han fiskat där förut. Frågan är om de kommer att göra en head to head av grodan eller om en ny skapelse skall få plats på prishyllan.

Kommentarer
Postat av: Peo Nilsson

Jobbet som Gert är självklart ditt. Det vart tävlings premiär i helgen som var. Strömsund .Vart 4.hade 3700gr Vinnar vikt 4400

Svar: Jadu PEO!Kommer att få svårigheter med att få fram den rosa Adidasoverall som krävs men jag får göra mitt bästa. Har ju ännu inte fått fram de blå som skall användas till husvagnen ännu.
Tomas Leijon

2012-11-19 @ 20:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0