Sune Mangs har varit i Frankrike.

Har varit i Frankrike nu i början av veckan. Var iväg för att kolla på en packningsutrustning.
Verkar vara genomtänkta grejer som kommer att underlätta för oss.
Långa dagar som avslutades med lite längre middagar än man är van vid.
Har nu testat en hel del med gåslever, sniglar, anka, entrecote, ostar, sufflé och mycket mer på denna lilla resa.
Någonting att äta, någonting att dricka är nog Fransmännens filosofi för de ville nog att vi skulle få en gastronomisk upplevelse som vi sällan skulle glömma och de lyckades. Det var väl mest ostarna som inte föll mig i smaken. Roquefortost provades men det gick inte att få i sig då jag inte är förtjust i grönmögelost. Getosten var även den frän i smaken men passade bättre på en pizza som förtärdes på flygplatsen. Vinerna var alla mycket bra och det kommer från en som inte nosmalt är förtjust i vin. Vinerna var förhållandevis söta över lag.
Genom landskapet satt man och drömde över om att få se någon stackare som satt och fiskade längs vägen men det var nog inte rätt område då jag inte ens såg några fiskesträckor där man kunde sitta mer än 2 man.
Rätt läge att åka iväg då vi flög över ovädret och landade på andra sidan gav oss skapligt väder nere i södra Frankrike 2 timmar från Toulouse i den lilla byn Maleville. Magen är fortfarande stinn och man har väl blivit lite kräsen på denna resa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0