Daniel Ahlgren segrade A-klassen idag

Fjolårets bronsmedaljör på pimpel-SM i Jämtland Daniel Ahlgren segrade i A-klassen på Knallens serietävling.
En dag som inte går till historien som en av sjöns bästa dagar om man inte hittade på bonusfisk modell A+
Gick kort med Ronja idag och vi fick fisk i första hålen. var inte mer är en eller två små loppor i vart. Mycket trilskande för att få dem till att bita men när de väl tog så svalde de hela 3-kroken. Testade en stund med tafs men fick inte ett pet på det. Gick vidare längs kanten och testade olika djup men totalt sett blev det ingen jonsekvens i vart fisken stor utan det var bara att borra, borra och åter borra. Visste man om någon gammal risvase så hade det underlättat markant då de samlar fisken så gott det går. Det var även där flera klunsar stod och bara suktade efter pirk. Jan-Henrik Branell tog en ordentlig kluns på 1308 och leder nu Isenhowers pokal om säsongens största borre.
Själv fick jag endast 58 abborrar som vägde 1372 gram, Ronja nöjde sig med fisken från första hålet och engagerade sig i att borra hål istället.
I morgon bär det av till Alsen Askersund så vi får hoppas på lite bättre nappe där. Vädret och isläget är det ju inget att klaga på.Vindstilla och strålande solsken med någon vintergrad är propagandaväder som fån en till att längta till påsken i Jämtland. Men förvisso så kanske vi kommer dit även vecka 9 då vi skall jaga storabborre.
Glöm inte att det även är tävling på Stråken i morgon anordnad av Tärnan Tidaholm. Kan vara riktigt kul där med bara de aggressiva abborrarna vill bita. Glöm inte balansen där för är det rätt dag så slukar de balansen med hull och hår. (om det finns hår på den)
Evert-fejden tror vi att det är utökat till 7-2 men det var i varje fall jämnt idag då den högvördige Evert fick 133X gram
Nu blir det ingen fejd i morgon då Evert drar iväg med FK Trollspöt på Skärvalången på Klubbmästerskap.
Kanske nästa helg på R.S.T som går nästa Lördag på Östersjön vid Nykroppa i Värmland?

Kommentarer
Postat av: Ahlgren

130st snitt 24gram. Dom största drygt 50 gram eller så. Så inga bonusborrar i min låda. Fiskade bara 3krok med blodis idag. 3-5 meters djup.

Svar: Ja det är mycket bra jobbat Daniel.Du går från klarhet till klarhet och blir giftigast om ett par veckor i Värmland.
Kanske du blir årets "tomte" med?
Grodkungen har nog svårt att sova i natt.
Tomas Leijon

2013-02-02 @ 20:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0