Köldrekord och snökaos i Skaraborg

Ja det är ju inte kul för en pimpelfiskare med det milda vädret som har rått i Skaraborg i år.
Men sedan i söndags så har det rått köldrekord för Februari 2014 med hela 2 -grader i måndags kväll och ordentlig snökaos med flera millimeter snö i flera omgångar.
Med denna kyla kan man inte planera vad man skall göra i helgen då det finns ett litet halmstrå att gripa efter både såväl Knallens serie på Lördag och Skaraborgs DM 3 på söndag. Eftersom det är ett svårt beslut och det blir sent med avbokningar så är det i senaste laget att bestämma sig för en 2-dagars sejour i Paradiset runt Bräcke. Som alternativ anordnar Ovansiljan pimpeltävling på söndagen som troligtvis är 5-timmars. De skall troligtvis anordna en på lördagen med men än så vet jag inte vart, när eller hur.
Stockholmarna skall anordna något i helgen på Mälaren ! Kan ju också vara kul för då får man dra lite fisk.
Hur man skall göra i helgen går alltså i dagsläget inte att avgöra utan man får ha is i magen för att åka bil är ju det tråkigaste som finns när det gäller pimpelfiske.
Om man skall åka till Bräcke så är det ju att rekommendera att åka redan på fredag så att man inte behöver köra under natten.
Veckan som gått har jag i stället putsat pirkar så de som vill ha mattare eller ärgade pirkar får säga till i tid så det ordnas.
Nu inväntar vi bara beslut om vilka tävlingar som går att genomföras innan vi beslutar om hur långt vi skall åka för att få pimpla i helgen.

Kommentarer
Postat av: Ahlgren

Mälaren here we come

Svar: Pratar om det i morgon.
Tomas Leijon

2014-02-20 @ 17:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0