Mellantider.

Just nu så är det mellantider till det mesta. En vit helg när det gäller fiske för egen del då det var landslagskval och där hjälper det inte att kunna svinga ett 9-meters Daiwaspö i glasfiber utan det är T.A.P eller matchfiske som gäller. Var ändå skönt att vara hemma då man fick vårbruket i trädgården avklarat med rensning, plantering och frösättning. Fick även igång gräsklipparen som inköptes på Jula förra året då den redan nu hade gett upp och fått lämnas in. Går nu så bra den kan och utför sitt jobb på det sätt man kan tänka sig för det priset. Har ändå inte kommit på hur jag skall fästa min ICA.kasse på bästa sätt men klurar nog ut det till slut.
 
Var ändå skönt att få vara hemma då vi hade finbesök ett par dagar av Matilda mellan alla hennes Norge-resor. Hela 3 dagar var hon hemma men nu kommer hon nog inte hem på 3 månader. Så vill ni följa något intressant så kika in på hennes blogg för det kommer nog komma än det ena och än det andra från Bodö i norra Norge. (Lofoten)
 
Helgen som kommer så är det klassfotboll på lördagen och hela veckan innan så är det forbollsträningar med både Råda BK såväl som klassen. Och naturligtvis är det inte jag som skall träna utan Ronja.
 
Nästa helg kan det bli så att man deltager i Lidan Open som går här på hemmaplan innan sista DM:et går den 8:e Juni i Mariestad. Sedan är det sommaruppehåll. Vem vet? Kanske det finns ett T.A.P även till mig då så att man kan ta upp striden med de stora pojkarna.
 
6:e juni kommer även en ny farled invigas söder om Hindens rev och där skall jag tillbringa dagen då utrustning önskas till premiärdagen. Kanske vi kan få till ett prova-på-fiske med, för det var ju riktigt positivt förra gången då massvis med barn fick fiska för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0