Tävlingar i helgen

Semestertiderna är slut för de flesta nu och då kör det igång med tävlingar lite varstans.
Förra helgen var det SM i internationellt och vi lyckades väl sådär men fick mycket lärdom i hur man skall fiska i Göta kanal Östergötland. Nästa gång finns ju chansen att det går bättre!
 
I helgen så är det karpfestivalen på Skara sommarland som skulle ha varit riktigt kul att vara med på men då det ska vara 2 tävlingar denna helgen ändå i Skaraborg så blev det inget Leijon anmält.
Under lördagen så är det traditionella kustfisket på ramsvik Lysekil som arrangeras men p.g.a omständigheter så backar jag från detta i år igen och låter de andra göra upp om titlarna.
 
På söndag så är det INT-mete i Töreboda och deltävling 1 blev ju avklarad vid kolhögarna i Lidan så det var nostalgifiske på hög nivå. 2 sektionssegrare från Lidköping. Daniel Blom och Mikael Hjelm var de mest dominanta och Patrik Rosenkvist som vill komma ur rullorna som seriemördare blev "bara" 3:a. Men preskribtionstiden för mord är väl 25 år så han får hålla igen några år till.
 
Töreboda har ju varit arenan för oss de senaste åren med både för och nackdelar. Fördelen är att det är bra att parkera och inga cyklar eller bilar som stör. Nackdelen är väl att det är lite sämre fiske än vad man är van vid och därmed mer svårfiskat. Det finns ju fisk men det är en noga avvägning hur man skall mäska och vilka beten som skall användas. Allt från blodis till daggmask kan fungera men det troligaste är ju småbeten. Och för några av deltagarna så är det extra viktigt att trimma in grejerna då det är landslagskval på sträckan nästa helg.
 
Där kommer jag inte ens att hinna åka och titta på då hela den helgen är uppbokad på visningsdag på Volvo.
Så alla kommer att slippa mig där om inget oförutsett inträffar. Men för de kvalande så är det nog en bra indikation om hur det kommer att bli nästa helg och våran tävling kommer nog att granskas med lupp.
 
Nu har det äntligen kommit ut något angående nästa års pimpel-SM i Lycksele. Och snart kanske vi får reda på vilka sjöar det blir. Kan ju bli dem vi har testat i vintras men det kan även bli några andra. Så snart vet vi vad vi skall förvänta oss och kan börja spekulera i det ända fram till SM-starten.
Sköt om er så ses vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0