Pimpelfiskare mot cancer

Tyvärr blev det ingen resa för våran del men det satt långt inne.
Ronja lite förkyld och mycket missnöjd med att inte få åka iväg denna helgen men det kommer fler tillfällen.
Att det blir allt längre i bilen nu då det är aldeles för varmt i närområdet är ju inget att hymla om.
Men det är en hel del som kommit upp till Runn för att deltaga i denna tävlingen och det är riktigt gott att se.
Alla pengar som kommer in går oavkortat till cancerforskning och skall förhoppningsvis leda till ett genombrott i cancerfrågan. För det är säkerligen ingen som är helt förskonad från cancern i sin helhet. Kanske är man själv drabbad eller har någon i familjen eller vänkretsen som blivit drabbad i någon form.
 
Hoppas att det inte bara blir en fluga av det här utan blir återkommande likt cancertävlingen i Östergötland.
Och för dem som inte sett på FB eller i andra medier så tillverkar Matilda armband med pimpelfiskare mot cancer som säljes för 100:- och går även de oavkortat till forskningen. Hör av er till mig eller Matilda om ni önskar armband så skall det ordnas. Glöm bara inte att mäta handleden så att ni får rätt storlek.
 
För våran egna del så är det vapenvård i första hand som gäller idag med iordningställande av tafsar, pirkar och övrig utrustning inför stundande fisken. Nästa helg går ju slaget om Runn med Falun/Borlängemästerskapen och det är väl många som i varje fall skall försöka att tvåla dit Jonas Gustavsson från Borlänge som får räknas som förhandsfavorit. Men det är ju många duktiga fiskare som åker till denna fiskrika tävlingen. Knallarna åker på sin sedvanliga resa dit och skall väl försöka få till en formtopp under resan såväl dagtid som kvälls/nattetid.
 
Kommer troligtvis att åka dit då alternativet är Kälarne cup som också lockar ordentligt men är tyvärr lite långt att åka och det blir ju en ordentlig resa med påskpimpeln och SM i Norsjö. Förhoppningsvis skall vi även ha testat hur fisket är då på nästa års SM-vatten som bara är några mil söder om Norsjö. Bara de har bestämmt vilket vatten det blir så skall man ge sig ut på det.
 
I eftermiddag kan det bli så att man går och ser på bandy då Västerås hälsar på här i Lidköping i semifinalen. Västerås vann ju första mötet så nu börjar det bli måstematcher för Villas del. Och för stackars Peo Nilsson så är det inte som att titta på färg som torkar då Villa spelar för de bjuder på en fröjdig bandy med fart och fläkt. Det kanske är just därför som de aldrig har vunnit SM-guld och får väl se sig lite som Hammarby i fotbollen som det tog hela 100 år som klubb innan man vinner SM.
 
För våra mormuskafiskare har det gått lite blandat och Challe ligger 11:a i Veteranklassen inför sista rutan medans Bralle som låg 6:a efter första har sjunkt till 25:a och Ahlgren ligger på en 37:e plats. Vi får se vad sista rutan bjuder på och om det blir några framskjutna placeringar då Challe brukar dominera på sista passet och plocka placeringar. Snart vet vi svaret!
 
Sköt om er därute så ses vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0