Stig Hillman vann på stor-Raftsjön

Föga förvånande att Stig vinner i Jämtland.
Han har ju en förmåga att toppa formen lagom till påsk.
Gick som vanligt ut åt höger för att testa området som vanligtvis är av spärrat. Isen är ovanligt tjock så det är ingen fara med isen här heller.
Fick abborre i de första hålen och hoppades på ett skapligt fiske. Matilda hade direkt kontakt med stor fisk. Fortsatte mot land och det började nappa microber till mört. Fick två hektosborrar i rask följd och sedan lucka med microber igen. Två nya borrar och stopp igen. Efter nästas abborre så gick solen i moln och och det blevdet v bara mört. Fortsatte närmare land in mot en sten och fick lite större mörtar. Lyfte en halvmeter och de nappade bättre. Fick en gädda och sedan var det tomt. Satt kvar och försökte få igång mörten igen men det var något större som nappade två gånger om. Matilda sa att hon såg knappen och ett par sekunder senare var det hennes tur med två snabba bumlingnapp. Satan att det skall nappa stor fisk när man har fjol grejer på.
Petade ihop 1,7 Kg som inte räckte någonstans idag. Rasmus blev bäst av oss idag med 2898 gram och en fjärdeplats. Till och med Evert slog mig idag så nu står det 14-3

Kommentarer
Postat av: bralle

Bra Evert nu är det bara att öka.kör med bralle pirken då går det bra ha det gött

2013-03-28 @ 21:16:06
Postat av: Ahlgren

Gött med grisfiske i jämtland va? ;)

2013-03-28 @ 21:32:55
Postat av: Henrik

Känns gött att slå Leijon. Nu kör vi.

2013-03-29 @ 06:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0