Helgens fisken.

Nu ihelgen har det sent omsider blivit någorlunda spikat vart fisket skall bedrivas.
Länge såg det ut som om det skulle bli Jokernappet på lördagen och Täby med Ullnasjön på söndagen. Men Jokernappet blev inställt och Blodhundarna i Ulricehamnstrakten spårade upp ett spår av is som ledde till Jogen. Så Jogen får det bli!
 
Västra pimpelserien kan genomföra sin andra deltävling i serien och nu får planer smidas. Jogen har jag varit och hälsat på vid ett par tillfällen men inte lyckats knäcka koden. Olika vinnarställen var gång och helt skilda fisken som har gällt. Men snart så kanske man kan få ihop det hela. Får väl smyga mig på Andreas för lite smyg-gnugg när han minst anar det och nalla ett öga av IS-krigaren så kan det nog gå bra. Men sen är det ju vart man skall gå?
 
Skall man göra som andarna säger och gå åt höger eller rakt fram och lite vänster. Men att gå åt vänster är nog ingen mening för där tar sjön slut! Det kanske smyger fram ett givet tips innan tävlingsstart i morgon bitti.
Hur man skall fiska får man känna sig för i morgon. Men troligt är nog att jag kör 3-krok hela tävlingen utan att gå över till tafs eller nåt annat. Balansare har aldrig varit melodin där men någon gång skall det vara det som gäller där med.
 
På söndagen är det mormuskatävling i Skaraborg som har fått flyttas till Tibrotrakten  då isläget på tilltänkta sjön blev lite prekärt. Kul att de kan anordna tävlingen som är den historiskt första i pimpelsports mormuskacup. Men själv är jag ganska säker på att jag inte kommer vara med där utan far till Värmland och är med där i stället. Kanske kan få revansch på Albin om han vågar ställa upp emot farsan. Det vore nåt det!
 
Men nu får man ladda för att lägga sig i stealth mode inför insmygandet innan tävling så att inte överaskningsmomentet försvinner och Möller flaxar iväg som en trana på parkeringen.
 
Kör försiktigt i morgon för nu är det riktigt fuktigt i luften och minusgrader så det lär ju vara halt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0