Pimpeltips-SM i Burträsk 2017

Ja nu stundar SM i pimpelfiske  På Burträsket i Skellefteå.
Och för 5:e gången skall vi genomföra denna tävling.
 
Reglerna är enkla.
Välj ut en fiskare i varje klass ÄHV, HV, Sen, ÄHJ, YHJ, ÄDV, DV, D-SEN, ÄDJ, YDJ .
Skriv in Klass, startnummer och namn som hittas på.http://ssfk.net/anmalningslistor-sm/
Lägg till tävlingens högsta vikt under lördagens fiske på Burräsk som gäller som utslag om det är lika poäng.
Eran "travhäst" ger er den poäng som den får placering. Likt reglerna i Internationellt mete. Blir eran fiskare 4:a så får ni således 4 poäng. Sedan räknas sammanlagd poängsumma ihop och den med minst poäng vinner.
Om eran tävlande ej kommer till start, blir diskvalificerad eller på annat sätt ej fullföljer tävlingen får ni antalet anmälda i klassen +1 i poäng
Kolla att ni skriver in rätt tävlande i rätt klass också för annars blir poängen som ovan.Glöm heller inte startnummret på din spelhäst då det kan finnas fler med samma namn och att jag kan hinna kolla att det blivit rätt med namn och klass. 
Rätt att deltaga: Alla som vill.
Pris: Vinnaren får en uppsättning av det gula pimpelsetet så snart poäng och resultat är uträknat. Samt den stora äran av att kunna Sveriges alla pimpelfiskare bäst.
Startavgift. Valfri och EJ obligatorisk men mycket rekommenderad. SMS:a Hopp till 72900 så bidrar ni med 50:- till barncancerfonden hur många gånger ni vill eller sätt in en gåva på PG 902090-0 eller BG 9020900 som även de går till barncancerfonden.
Om det nu skulle bli inställt så betalas inga pengar tillbaks men en god gärning är utförd.
Skriv ett mail eller lämna en lista till mig med era fiskare om ni träffar mig på en tävling eller kommer hit och lämnar den. Och ni får gärna spela på er själva för här gäller inte Jante-lagen utan det uppskattas om ni har er själva i eran tipslista.
Mailet skickas till: [email protected] senast onsdagen före SM-helgen
 
Kom ihåg att beräkna in de tidigare resultaten i vinter. Men glöm då heller inte att nu räknas endast abborre och vilka körde med skruvdragare eller ej? Kanske man ska räkna med NM som går av stapeln nu på lördag eller ställningen i PSC.
Den som vet mest vinner!
 
Daniel Blom, Lars Gullstrand, Kaj Hagström och Jan Branell är de tidigare mästarna.
Rekordhållare är Lars Gullstrand från Linghed som med sina 48 poäng krossade rekordet ordentligt. Kan det vara möjligt att slå nu under detta SM? 
Att det är svårt att tippa är det många som vet då de testat tidigare för vissa år så går ju storfavoriten bet. Minns ju i Falun där många trodde på Dan Esbjörs men fick ganska många poäng då han failade markant. Så det är många gånger säkrare att spela på en top 5:a än på en eventuell segrare.
Skriv gärna in era kontaktinformationer så att jag kan få tag på er om lyckan skulle vara framme.
Så tveka inte på att lämna in en rad och visa era färdigheter i kunnande om konkurrenter.
Lämna in raderna så snart som möjligt så att jag hinner sortera in dem.
Kör försiktigt så ses vi.

Kommentarer
Postat av: Erik

Dan blev ju diskad i Falun med mindre än en halv minut. Annars så hade han vart topp 3. Men det är klart att det är en fail när han inte hann in.

Svar: Ja regler är regler och de gäller alla.
Tomas Leijon

2017-03-15 @ 14:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0