Revsundssjön

Talade med en man från arrangörerna av SM i pimpel i går kväll.
De skall ut med skotrarna idag för att preparera SM-vattnet. Dels för att få gångbara leder på sjön samt att rekognosera isläget. Det som kommit ut angående fiskesträckorna gäller tills vidare. Om det inte blir bättre isar så kommer det att bli enligt senaste informationen. Knepigt för oss sörlänningar att det blir inskränkningar på sträckan redan en månad innan start. Borde ju kunna bli bättre förutsättningar innan 17 Mars tycker man.
Se på Arrangörerna av Vasaloppet. De väntade tills 3 dagar innan start med att ställa in. 1 vecka innan start var det 3 Dm vatten på sträckan och utlovade plussgrader hela veckan. Skälet kan bara förklaras med -pengar.
Om de hade ställt in 1 vecka innan skulle de ha betalt tillbaks halva startavgiften men om de väntade tills 3 dagar innan så fick man bara hälften av detta. Gnidet kan man med lätthet säga men det är ju deras beslut och de får leva med den stämpeln. Kommer nog inte att anmäla mig dit igen då det finns trevligare saker att göra. Skall man ut på långfärdskidor igen så blir det troligtvis till något rödingvatten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0