Resklara

Ja då är bilen lastad till bredden av olika utrustningar och godsaker.
I morgon bitti 06:00 börjar resan mot Revsundssjön. Bohrenfors/Hjelm kommer till oss så att vi skall åka i samlad trupp mot Republiken Jämtland. Vi skall prova att åka över Gävle och Sundsvall för en gångs skull. Resan skall bli 1 mil längre men gå 1,5 tim snabbare. Om vi kommer fram i tid och känslan infinner sig så skakar vi av oss resdammet och provar sjön som ligger precis vid Albackens Jakt och Fiskecamp. Enligt ägaren så skall det finnas ett tätt bestånd av abborre i sjön och ja det skall finnas kilosfisk även där. Ja vart i Jämtland finns det inte det? Frågan är väl om de vill bjuda upp till dans eller inte.
Väderrapporten ser bra ut enligt YR.NO men vi skall ju vara i ett område som rör sig strax söder om snöovädret i Lappland. Mulet och 3-5 sekundmeter på Lördagen och strålande sol med samma vind på Söndagen.
Kan nog vara ett gott beslut att vänta till Måndag morgon med hemfärden då en sådan Söndag torkar ur hela kroppen och man blir en fara i trafiken. Kanske man är det ändå men det förbättrar inte ens kvalitéer som förare. Hoppas det är många som inte är så stressade att de inte hinner avvakta och ruschar hem så fort tillställningen är slut. Ser ju det allt för ofta redan på småtävlingar att en del som i stort sett springer in i bilen och drar hem redan innan prisutdelningen börjat eller mitt i ceremonin kör rakt igenom publiken utan att stanna och applådera de som för dagen fiskat bättre. Skärpning!
Själv har jag som motto att applådera alla som slagit mig oavsett klass. Har de mer i påsen än mig så är de bättre än mig. I varje fall den dagen. Börjar få skapliga valkar på insidan av händerna efter denna säsongen då det för egen del har gått rent ut sagt skit. Men nu är det bara Jämtlandspimpel kvar för min del och där är alla vinnare bara de kommer dit. Visst är det en lång resa dit men är för mig värd varenda sekund. Trevligt folk, bra fiske och detta 2 gånger om dagen. Underbart!

Kommentarer
Postat av: Familjen Ahlgren

Kör lugnt då Leijons mfl, så syns vi förhoppningsvis så tidigt i morgon em att vi hinner ta ett par av dom där kilosarna...

2012-03-15 @ 20:24:09
Postat av: Patrick E.Olsson

Jag är varken bitter eller avundsjukt. Alla dessa 10grammare som drogs på skärvalången häromdagen stillade verkligen pimpelhungern, NOT!



Skitfiske på er nu!

2012-03-15 @ 20:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0