Uppladdning 2

Ja då har man passerat Evertsberg i uppladdningen och det är ju inte förrän på Fredag som vi skall komma till Mora.
Men som alla stora idrottsmän och kvinnor så räcker inte detta utan vi far lika långt till för att landa på Albackens stugby som är en jakt och fiske camp.
Isläget inför SM har förbättrat sig ordentligt de sista veckorna så isen är riktigt bra nu med 10 cm skarsnö och blankis. Broddar är att rekommendera. Bra att föret blir lättgånget då det sprider ut startfältet över hela sträckan så att det kan finnas lite gammelhål att doppa i som det inte har varit 20 man tidigare och fiskat. Gammelhål brukar ju fungera ganska gott däruppe, bättre än nyborrade som sällan ger riktigt grisfiske förutom när det är djupt.
Talade mad Sanna igår inför påskhelgen och det ser lovande ut med isar och fiske inför denna resan.
Fick även en insyn i VM som gick i Kasackstan för ett par veckor sedan. Microber till fisk som var omöjliga att kroka och en klassisk öststatsresa med problem i tullar med extrapapper som skall fyllas i och betalas extra. På kvällen kom de muntra stripporna in och visade upp sin prislista på tjänster och det gällde nog inte pirkpolering eller liknande. Ja gott att de kom hem i vart fall så vi får träffa dem till påsken igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0