Feskehälja och mete-VM i helgen

Nu på Lördag och Söndag så är vi 2 bilar som åker till Åmål för att göra upp på Feskehälja i pinnamete.
Jag, Albin, Ronja och Micke åker i den ena bilen och resten i den andra.
Vi skall fiska 2 dagar så det skall väl i varje fall bli någon fisk som vill nappa. Det kan ju vara trögt men man vet ju aldrig för ibland går ju fisken till och nappar förhållandevis bra med mört, abborre, brax, björkna, löja, sutare och en och annan snorluva. Ser fram emot att träffa alla glada fiskare som vallfärdar till Åmål för denna begivenhet.
Samma heg är det ljusfestival med en massa arrangemang i byn så just denna helgen förtjänar den väl inte att kallas "fucking" Åmål
Kommer att kolla upp vad som skall packas ned i morgon då vädret kommer att bli varierande i helgen.
 
Rapport från våra stoltheter i Polen:
Svenska Landslaget befinner sig nu i Warsava för att göra upp om Världsmästartiteln i Internationellt mete.
Vårat egna hemmahopp Daniel Blom ser positivt på den stundande helgen.
Tester utförs med varierande framgång men som de flesta vet så är det sällan samma förutsättningar på tävlingsdagen. Det kan man ju bara se på våra egna SM-tävlingar. Desto fler fiskare desto svårare fiske.
Att det i detta fallet är ett tävlingsvatten som det fiskas på ihärdigt en hel vecka innan tävling och detta är i vart fall en rekommendation om inte ett måste så att hela tävlingssträckan är lika förmäskad och sönderfiskad.
Att det i Warsava är redan ett fiskfattigt vatten gör ju inte saken bättre. De få fiskarna som finns käkar just nu så att de alla har former som om de vore blåsfiskar med all mat de trycker i sig. Det är väl som om vi själva skulle bo mitt i ett smörgåsbord som ständigt byttes ut med nya alternativ varje dag. Ströbröd, mask, majs, maggot, pinkies, bloodworms, jokers och alla tillsatser som bara skall trigga fisken till att äta mer. För att inte glömma all lera och jord som skall dyngas i detta vatten gör nog att topografin på botten slätas ut och blir grundare dag för dag.
Vi önskar de tävlandes för Sverige ett riktigt "skitfiske" i helgen för det skall vi ha här hemma med.
Vi åker till Åmål och Västsvenska meteserien fiskar i Töreboda Göta Kanal. Skapliga skitställen där med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0