Ur askan i elden.

I Måndags var det pimpelavslutning på Klövsjön i Jämtland.
I morgon är det metepremiär i Lidan på Skaraborgs första DM.
Kontrasterna är stora då man byter ut den kära skryllan och isborr emot en 740 kombi laddad till bredden full av meteprylar. Hur de är i skick har jag inte kollat upp utan får starta med den status som de hade när jag avlsutade förra året. Jag tror att jag har fått med de flesta grejer som kan tänkas behövas nu i eftermiddag. Jag har även gjort mitt 3:e maskplockningspass för året. Mäsket är blandat och larverna står i kylen. Undras bara vad man har glömt?
Men hur svårt kan det vara? Det är ju bara ett gäng med blåbär som skall göra upp i en serie i Internationellt mete.
Ligger ju 4,5 meter efter de andra redan i spölängd men det måste ju vara så att fisken går inte så långt ut just nu utan att jag når till dem med mina långspön. Ja som ni förstår så har ingen sponsor knackat på dörren för att överlämna något T.A.P till mig i år heller. Så det är bara att köra på i vanlig stil med Daiwaswinget i högsta hugg.
Till och med Bus-Micke har nu ett så där förbaskat långt spö så nu är jag väl ensam om detta. Men ensam är stark, glöm inte det.
Blåbären som det skall tampas med (troligtvis) är: Daniel Blom, sektionssegrare på VM. Challe Fasth, Onödigt att skriva om för det skulle bli för långt. Patrik Rosenkvist, minst ett SM-brons och det är säkert mer. Patrik Ceder, Svensk mästare. Pierre Erikson, pånyttfödd metare som bara ökar. Thomas Askolin, en mästerfiskare på alla de sätt. Paolo Assio, fiskaren med mest grejer i hela Norden och även en av världens största kärror för den delen. Pelle Hagman, som tar till alla trix som finns för att vinna. Har t.ex krokat gädda för att lämna av på grannens plats (min). Mikael Hjelm, rookin med så långt spö som är tillåtet och har ägnat dygnet runt för att lära upp sig på finliret.
Så vart kan man stå i detta startfältet. Det är inget annat än att ta tjuren vid hornen och köra på.
Gunde har sagt det och även jag. INGENTING ÄR OMÖJLIGT !
Vi får se hur det går i morgon och under tiden vi fiskar så har väl sötbärsträdet redan slått ut i full blom.
Sötbärsträdet i blom redan en vecka efter påsk.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0