Förberedelser

Nu när pimpelsäsongen definitivt är över och till och med självaste Greven gett upp på att få fler pimpelturer så får man sakta men långsamt förbereda sig inför sommardelen av fiskeåret.
Att det går sakta beror en hel del på att ryggen inte ställer upp på samma sätt som man önskar och man får göra allting mycket långsammare. Det släpper allteftersom men man känner sig som en riktig fjolla så fort man vill ta i lite grand.
 
Men vissa grejer kan man göra ändå och anmälningarna till INT-SM är gjorda så nu kan vi få ta en tur till Kinda kanal och utforska ännu ett (för mig) nytt vatten. Fick se lite bilder på metetorget där det tydligen har gått ett VM till och med. Tänk att lilla Sverige kan anordna ett VM när vi inte får ihop det med ett SM?
 
Eldsjälar med visioner krävs i mass för att få hela fiske-Sverige att fungera och de flesta eldsjälar börjar bli till åren och det krävs en armada av yngre förmågor krävs men hur skall man få fram dem när vi inte ens mäktar med att få många juniorer till tävlingarna? Det finns ju ett fåtal Distrikt som har juniorverksamhet och en hel del juniorer på de flesta tävlingarna. Men det är ju tyvärr nästan så att man räknar sig som nybliven senior trots att man börjar närma sig 50.
 
Har tagit mig lite tid att ta hand om lite customlackerade wobblers och försett dem med krok så att trollingfiskarna kan få tag på lite godsaker som annars saknas i hyllorna. Men det finns redan flera som kopierat färgerna och det får man ta som en fjäder i hatten då grossister och konkurrenter efterapar specialarna.
Lite wobblers som saknar krok!
 
Och att de fungerar är ju bekräftat från många håll och det är skönt att ha ett så pass brett utbud av specialfärger att tillgå. För det är ju inte bara specialare som skall förses med krok utan även standardbetena från Bomber, Rapala och Strike Pro som skall hänga uppe för att fylla draglådorna men det är ju ändå specialarna som är värst och eftersöks av de flesta.
Krokförsedda dräpare.
 
Men för dem som inte vet så finns det ett skapligt sortiment med jig att välja mellan och ett besök skadar nog inte även för den mest härdade gummifiskaren. För vissa av jiggarna hittar man inte i vardagsbutiker utan man får gå till någon som har lite udda varor som mig. Och många är de som blivit förvånade av urvalet och frågat varför vissa varor inte finns så är det lätt att förklara med att de inte eftersöks i området och därmed är överflödiga.
 
Så passa på att hälsa på när sortimentet är som störst så kan ni få tag på grejer som ni annars aldrig kommer i kontakt med och vem vet! Kanske ni kommer att få mer fisk?
Skadar ju inte att ta ett besök för det finns ju både en och annan intressant grej i butiken.

Kommentarer
Postat av: Ari

Har du nån hemsida du säljer i från ??

Svar: Javisst har jag.kinnevikensfritid.se
Men endast 10% av det jag har finns där. Om du är sugen på något av det du sett så skicka ett mail till [email protected] så skall vi kunna lösa det. Och tveka inte att fråga. För innan jag har bytt hemsida till en mer lätthanterlig så att jag kan lägga in alla varorna så får jag dragas med denna. Alternativt kan du ringa mig på 070-6471687.
Tomas Leijon

2015-04-28 @ 23:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0