Äntligen dags.

Nu är det äntligen dags för pimpelpremiär på "hemmais".
Det är väl synd att kalla trehörningen söder om Bottnaryd för hemmais men det duger för mig.
De senaste dagarna med blågrader har Knallens blodhundar till isjägare hittat godtagbar is och ställer till med pimpeltävling på just trehörningen. Endast en och en halv timma dit så det får räknas som hemmaplan då man kan få krypa ned i sin egen säng efter väl förrättat värv.
Att inte heller behöva gå upp på småtimmarna för att sitta längre tid än själva fisket för att komma fram är en ynnest som är svår för Nordlänningar att förstå. Att de har långt till sjukhus eller affär är väl en värdslig sak jämnför med om man har långt till pimpelisar?
 
Mats Pettersson har väl blivit deporterad till stöpträningsarenan för han har inte kommit åt reglagen på ismaskinen och ställt till förtret. Möller har hållt sina byxor inlåsta i bankfack då folk är och stoppar in sina händer i fickorna hela tiden. Andersén vilar sig i form ihop med en rulle toapapper med blandade fanfarer. Björn smider någon list om vem som skall få vad i sin påse att väga in. Kanske en näbbgädda den här gången? Men annars så kan det nog vara en och annan överladdad Knalle som beger sig ut på isen i morgon då isarna har lys med sin frånvaro en längre tid.
 
Men det är en del som far upp mot Vikasjön för att fiska i stället men nu skall vi börja fiska i södra Sverige med. Och på lördag startar nog Knalleserien och sjö meddelas senare men det finns ju några lågoddsare som inte kommer nämnas här. För om man ska ha reda på vilken sjö det blir så är det antingen Knallens hemsida eller telefonsvarare 033-255027 som gäller. Där kan man få rapport från fisket samt nån rolig historia emellanåt samt vart nästa fiske sker i Knallelandet.
 
Men det ska bli riktigt kul att träffa hela gänget igen på deras egna isar istället för nån ibland på en tävling ute i Sverige.
 
Sköt om er därute nu och kör försiktigt så ses vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0