Långa spön på Sensas open

Nu i helgen stundar Sensas Open i Lidan.
En numera klassisk tävling som har blivit en lagtävling där 10 lag skall kämpa emot varandra.
Kul att detta året få vara deltagande och inte bara titta på. Men det blir klassiskt mete för min del då den hugande sponsorn inte lyckats få fram ett T.A.P i tid till mig. Samma gäller mäsket men det är väl bara att mixa ihop nåt av vad man har som Kajsa Varg gjorde på sin tid. Hur svårt kan det va?
 
Ska bli kul att fiska då det är många duktiga fiskare som kommer till Lisch i helgen. Inte bara från Sverige utan 3 lag från Norge med. Många storfräsare att mäta sig emot så man får nog ladda upp lite under morgondagen. Tror att jag har ett par färdiga vindor i konten men är inte säker. Har några färdiga tafsar men behöver ytterligare några då de flesta är av kanalstorlek. Får även kolla så att spöna är kvar i bagen så att man inte bara står där med löjpiskor och annat trams. Kanske får sätta ihop konten för att se om den är komplett. Hur svårt kan det va?
 
Har haft lite koll på de andra som redan har metat både en och flera gånger i år och sett resultaten som är av alla olika resultat. Tidigare i Lidan så dominerade Jonas Stridh på Västra meteserien och var den som kuvade pankorna bäst. Han utnyttjade sin plats till fullo och det är ju det som gäller. Olika taktiker på olika platser så det är bara att göra rätt på just den platsen man blir lottad till och dra upp mest fisk under 4 timmar åt gången. Hur svårt kan det va?
 
Morgondagen får det bli att fixa till alla egna grejer och plocka ihop betena samtidigt. Intressant att se vilka olika taktiker det finns redan i betesbeställningen. Levande eller frysta jokers? Maggot mask och pinkies ihopmixat med blodisar i alla dess former. Men det är olika inriktningar varje år. Verkar som att det går trender i det som i allt annat och det gäller ju bara att göra rätt avvägning i larverna med. Men ärligt talat. Hur svårt kan det va?
 
Ska i alla fall bli kul att drabbas samman med dem som är kanske mer fisketokiga än jag och då även i Lidan. Förra året var det ju ökenfiske vilket var mycket konstigt då det fanns mycket fisk i vattnet. Var ju jobbigt att bara titta på när man tror att man kan det bättre. För det är ju som att lösa korsord. Man är ju bäst när man kollar över axeln hos någon annan som löser ett. Men hur svårt kan det va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0