Oktoberfest i butiken.

Nu står vintern inför dörren och rapporterna haglar om minusgrader i landet. Tävlingarna börjar närma sig sitt slut för året och Pike Hero och SM i gädda har aklarats med Bror E Olsson ihop med lill-Thomas och Erik tog en hedrande tredjeplats. Fiskandes i Nyköping där Thomas redan sedan tidigare har ett SM-brons fast då i Internationellt mete. Bra gjort att ta medalj i så olika discipliner.
 
Men här hemma är det regn och rusk som avlöser varandra men de som kommer ut har grymt fiske med stora och många abborrar i båten bara de kan komma ut. Inte att förringa brygg-pimpel som kan ge en hel del matabborre med. Då det gäller gädda så är det inte att förringa då det precis tagits upp en 16-kilos och fler finns det. Kanske ett lämpligt ställe att ha ett SM i Ekens skärgård? Plats finns ju så det räcker och fisk finns det ju med.
 
Men nu kommer det ett tillfälle att bättra på sin utrustning då vi kör 1/2 priset på spön och rullar i butiken. Fler bra erbjudanden på jerkbait och jig-påsar. Köp 5 men betala för 4 på de redan låga priserna, blanda fritt mellan jerkbait och jig-påsar. Jerkbait från CWC som big bandit, buster jerk, top bandit för att nämna några. Fullt med salmo-wobbler av många storlekar och slag. Illex-jerkar som Freddie catwalk i 3 storlekar. Jiggar finns i stor variation från 2"-200 mm.
Delar av betena som finns att välja på.
 
Spön finns i stor variation till spinn, haspel, jerk, vertikal i viktklasser från 2 gram och uppåt. Spön från Fly Fisherman, Gunki, Daiwa, Shakespeare, Rovex, Pezon & Michel mm, mm
Fiskeset för haspel och fluga finns med, även de till 1/2 priset. Vadarskor, fiskejackor, vadare,  fiskevästar gäller samma sak. Vi har även en fyndlåda och även den kommer inte o-straffat undan. En blandning av beten som priset redan är enkelt med 50:- styck men nu kan man ta 5 och betala för 4 och det är fri blandning av dem.
 
Detta gäller fram till den 10:e november då vi stänger för att välkomna vinterfisket och kommer att minska öppet-tiderna fram tills isen lägger sig i Skaraborg. Öppet-tiderna är fram tills dess 16-18 måndag till fredag som vanligt. Är det några som vill komma andra tider får boka in sig.
 
Välkomna att fynda. Annars så ses vi nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0