På lördag smäller det. Pimpel-SM 2018 Mälaren

Nedräkningen är i full fart och spekulationerna går heta. En del har redan planen klar medans andra inte ens har öppnat smedjan för en tankestund utan öppnar bara asken när det är dags. Och frågan är hur det kommer att bli egentligen. Men det är nog bara att kämpa på och göra så gott man kan.
 
Några för-övningar var det nog inte många som klarade av och även om de klarade av att testa vattnet så är det nya insatser till helgen. För sjöarna ändrar ju sig desto längre isen ligger och det finns ju inget att jämnföra med då isläget varit som det har. Så det får nog bli hemmafiskarna som får visa vägen. Och det finns ju många duktiga fiskare i Stockholmsdistriktet och en hel del av dem får ju gälla som favoriter oavsett de vill eller ej.
 
Men det finns ju många som kan tränga sig in och kanske även förbi och duktiga fiskare finns ju i alla distrikt och nu samlas de flesta av de bästa. Men jag kommer inte att nämna någon vid namn här så pass nära tävlingen. Likaväl kommer jag inte tala om vilka "spelhästar" som spelats förrän på lördag som vanligt då starten har gått för att ingen skall känna press på sig. Mycket intressant att se de olika spelraderna för det är ingen som är den andra lik och det är spridda skurar på utseendet.
 
Skulle tycka det var häftigare om de som spelar vågar tro på sig själva lite mer och inte spela på sig själva. Men även pimpeltips-SM är ju en tävling och man skall ju även här göra så bra man kan. och på lördag kväll vet vi resultatet och vi får se om det är någon ny mästare som koras eller om det är någon som blir först med att bli korad 2 gånger. Och om man fortfarande inte kommit ut på pimpel-is och letar efter info så kan man passa på att insupa lite information från pimpelsport.se Kanske kan man få någon ny favorit i någon klass då man kan höra om vad som händer ute på isarna.
 
Vad jag själv tror kommer att gälla kommer jag nog inte ut med förrän på lördag efter start ihop med pimpeltipset. Men kör nu försiktigt till Steningeviken så ses vi på lördag. Och glöm inte att lämna in eran pimpeltips-rad snarast.
Detta för att hinna sammanställa tills lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0